U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Subtotaal: € 0,00

Zeefdruk

Zeefdruk is een veel voorkomende vorm van drukken. Dit komt omdat het toegepast kan worden op vele soorten materialen. Het meest bekend is zeefdruk op textiel. Door uitsparingen te maken en hier inkt doorheen te drukken ontstaat er een afdruk. Bij zeefdruk wordt een met polyester of gaas voorgespannen zeefdruk 'ramen' ingestreken met een lichtgevoelige laag. Door middel van een film en belichting wordt een drukbeeld aangebracht in het drukraam.


Borduring

Een borduring geeft producten een chique uitstraling. Daarnaast is een borduring veel duurzamer dan een bedrukking, waardoor uw logo en / of boodschap langer te zien zal zijn.


Transferdruk

Transferdruk is een drukvorm die vooral bij textieldruk wordt gebruikt, maar ook bijvoorbeeld voor het bedrukken van mappen, petjes en tassen maakt men gebruik van transferdruk. Door middel van pigment transferinkt worden in spiegelbeeld de nodige kleuren aangebracht op een vel papier. Deze vellen worden dan op een polyesterstof gelegd en worden samen, onder druk en hitte tegen elkaar aan gedrukt. Door de warmte komt de inkt los van het papier en zet zich vast op de stof. Deze zal na wassen niets van haar kleurenechtheid verliezen.