U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Subtotaal: € 0,00

Over PROWEAR.be

Prowear.be is een initiatief van Créapins Promotional Products. Na meer dan 15 jaar ervaring in de sector van de relatiegeschenken en imagokledij zijn wij een aparte afdeling met technische werkkleding voor de vakman gestart.
Hardwerkende mensen verdienen het beste, zeker op gebied van comfort, bescherming én veiligheid tijdens het werk.

Wij zijn van mening dat de werkkledij die je draagt ook representatief dient te zijn. Daarom zijn wij ook trots u diverse topmerken te kunnen aanbieden om hieraan te voldoen. Daarnaast beschikken wij over een eigen atelier om uw werkkledij te personaliseren met uw logo. Wij ontwerpen en produceren ook “custom made” kleding volledig naar uw wensen.

Prowear.be probeert in zijn gamma tegemoet te komen aan alle sectoren en bedrijven. Een van onze basisprincipes is dat iedere klant dezelfde dienstverlening verdient, van de kleine zelfstandige tot de grote bouwonderneming. Wij bieden u een ruim assortiment gaande van veiligheidsartikelen, werkbroeken, veiligheidsschoenen tot hoge zichtbaarheidskledij.

Prowear.be is meer dan een leverancier, wij bieden u een mix van extra diensten om uw werkkledij en veiligheidsproducten perfect te beheren.
Zo kan u voor uw personeel producten afroepen die op de gewenste (werk)plaats en tijdstip geleverd worden. Ons concept ontneemt u alle werk zodat uw onderneming zich kan concentreren op haar kernactiviteiten.

Wenst u meer informatie? U bent van harte welkom in onze nieuwe "workroom" waar u in een gastvrije omgeving onze collecties kan verkennen. Onze ervaren medewerkers zullen u vrijblijvend deskundig adviseren.
Wij zijn alle werkdagen geopend van 09.00u tot 12.30u en van 13.00u tot 17.30u of na telefonische afspraak.


foto_gebouw