U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Subtotaal: € 0,00

Meer afbeeldingen

Extra groot plexiglas preventiescherm

Extra groot plexiglas preventiescherm om besmetting van voor zowel klanten als personeel te verkomen. Kan vrijstaand op de toonbank of balie geplaatst worden met de meegeleverde transparante voeten of hangend gemonteerd worden door middel van de gaatjes aan de bovenzijde. Het scherm is voorzien van beschermingsfilm die je kan verwijderen voor gebruik. De opening onderaan is breed genoeg om documenten of kleine producten door te geven en om een betaalterminal onder te zetten.
Uit voorraad leverbaar. Andere modellen en afmetingen op aanvraag.

Standaard 1150 mm breed x 800 mm hoog.

Per bestelling van preventieschermen doneert de fabrikant van het materiaal € 5,00 aan het Rode Kruis voor preventie en bestrijding van het Corona virus.

Details

Extra groot plexiglas preventiescherm om besmetting van voor zowel klanten als personeel te verkomen. Kan vrijstaand op de toonbank of balie geplaatst worden met de meegeleverde transparante voeten of hangend gemonteerd worden door middel van de gaatjes aan de bovenzijde. Het scherm is voorzien van beschermingsfilm die je kan verwijderen voor gebruik. De opening onderaan is breed genoeg om documenten of kleine producten door te geven en om een betaalterminal onder te zetten. Uit voorraad leverbaar. Andere modellen en afmetingen op aanvraag. Standaard 1150 mm breed x 800 mm hoog. Per bestelling van preventieschermen doneert de fabrikant van het materiaal € 5,00 aan het Rode Kruis voor preventie en bestrijding van het Corona virus.

Extra informatie

Productnummer PRO_PLEXI